Fotoshoot Rob Hartog – REV IT!

Een coureur heeft sponsoren nodig om zijn ambities te vervullen. Soms blijft het bij het sponsorbedrag richting coureur en stickers op de motorfiets, trailer, kleding, etc. Er zijn ook coureurs die actief iets terug doen voor hun sponsoren. Rob Hartog is zo’n coureur. Hij wordt gesponsord door REV IT! die zijn motorkleding verzorgt. Zo kwam Rob op het idee om met een REV IT! motorpak een aantal promotiefoto’s te laten maken. En zo geschiedde: locatie een stuk natuur, een knappe vent, mooie motor outfit en een Kawasaki crossmotor.

En voor de natuurliefhebbers: er is met de grootst mogelijke zorg met de natuur omgegaan. Niets stuk gemaakt en maar een heel klein stukje de motor laten draaien.

Voor een selectie uit de hele serie: http://erikderuijterfotografie.nl/170805-rob-hartog-rev-it/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *