OVER MIJZELF

Ik fotografeer al vele jaren. Mijn interessegebied is groot. Sport, mensen, flora en fauna, evenementen en een enkele keer een feest, een bruiloft en ook afscheidsfotografie (fotoverslag van de uitvaart van een dierbare). Stedentrips en reizen leveren ook altijd weer prachtig fotomateriaal op.
Naast deze grote hobby werk ik bij een financiële instelling. Kantoorwerk en fotografie zijn twee heul verschillende soorten werk. Mijn werk vind ik fantastisch om te doen. Het fotograferen is ook fantastisch om te doen. Het is iets totaal anders dan kantoorwerk en je kunt met mooie foto’s mensen heel blij maken en zelfs ontroeren. Dat is iedere keer weer het ultieme doel van mijn fotografie. De combinatie van die twee heel verschillende werelden is zo mooi, dat het mij veel energie geeft.

Tot voor kort fotografeerde ik voor een aantal motorcoureurs/raceteams. Het is als wildlifefotografie: ken de coureurs, ken de baan en weet wie met elkaar in competitie is. Alleen dan weet je waar de actie te verwachten is. De camera wijkt niet meer van het oog op het moment dat de coureurs in beeld komen. Meerdere publicaties in plaatselijke media, nieuwswebsites en een paar motorbladen. Tegenwoordig fotografeer ik vooral vanuit vogelhutten. Anders dan in de motorsport: je weet niet wat je voor de camera krijgt op zo’n dag. De natuur laat zich niet dwingen. Resultaten zijn te vinden in de categorie Nature).

Een andere specifieke interesse is drop-on-drop fotografie (zie de categorie High-speed photography). Dat gebeurt veelal in de winterperiode.

Neem contact op

  MIJN AGENDA

   Diverse vogelhutten

   Highspeed fotografie

   ...

   

  = gerealiseerd.