180514-Expositie Liquid Art

Een selectie van mijn drop-on-drop foto’s hangen nu als kleine expositie bij Jonker & van Rijn, Fysiotherapeuten in Amsterdam (Govert Flinckstraat 350). Erg blij met deze mogelijkheid om 7 van mijn tot nu toe mooiste werken te mogen exposeren. Voor een uitgebreide reeks foto’s: ga naar het tabblad Nature en klik één van de galleries open.

180404-Persconferentie WSBK Assen 2018

Van 20 tot en met 22 april 2018 vindt de derde ronde van de World Superbike (WSBK) plaats op het TT-circuit van Drenthe. Tijdens de persconferentie waren coureur Michael van der Mark (PATA Yamaha) en teammanager Kervin Bos (Red Bull Honda) aanwezig om te praten over hun ambities en doelen voor dit raceweekend. Naast deze twee Nederlanders zullen nog veel meer Nederlandse coureurs acte de présence geven tijdens dit weekend. Denk aan Rob Hartog en Jaimy van Sikkelerus in de World SuperSport klasse. Maar ook in de andere raceklasses zullen Nederlanders mee strijden: wildcard Ricardo Brink en vaste coureur Wayne Tessels in de Superstock 1000 en in de World SuperSport 300 klasse zal ook een aantal Nederlandse coureurs rijden. Zo veel, dat de verwachting is dat het hele podium wel eens gevuld kan worden door Nederlanders.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als SPORT

Nieuwe serie drop-on-drop foto’s

Mijn mooiste serie tot dan toe… Vloeistof is melk en in de druppelaars heb ik gekleurde melk gebruikt, in de kleuren geel, rood en blauw. Zie onder ‘NATURE’ de serie van 180121. Veel kijkplezier.    

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als NATURE

DROP-ON-DROP FOTOGRAFIE

Mijn nieuwe passie: drop-on-drop fotografie! Met hulp van fotograaf Alco van Ingen en technisch vernuft Erik de Vries, die de apparatuur heeft ontwikkeld, heb ik een eerste serie foto’s gemaakt van vallende druppels op druppels. (Verdikt) water, melk, kleurstoffen, spelen met achtergronden, flitsgels, snelheden. Het einde is nog lang niet in zicht en ik ben nog maar een beginner. Maar voor nu al best tevreden. Kijk voor meer beelden in de categorie NATURE op mijn website. Wil je één of meer beelden bestellen? Download de foto en je ziet het fotonummer. Zoek contact met mij wat je zou willen (formaat afdruk, materiaal, etc.) en ik breng een offerte uit.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als NATURE

Nieuwe helm voor Rob Hartog

Rob Hartog vraagt: “Erik, kun jij mijn nieuwe helm op de foto zetten? Ik ga deze helm speciaal dragen dit WSBK-weekend hier in Assen”. Rob laat mij een foto zien van fotoserie van een helm van een andere coureur. Tsja en dan krijg je die helm in je handen en dan kun je op pad. Wat te doen? Toevallig is er een ‘Riders Track Familiarisation’ aan het einde van de donderdag voor de eerste trainingsdag. Coureurs en hun crew kunnen dan lopend of met de fiets het circuit verkennen. Na de security te hebben overtuigd van het feit dat ik met mijn accreditatie dan ook wel de baan op mag, lig ik eerst in de Haarbocht plat op mijn buik met de helm van Rob op de curves met mijn camera een mooie achtergrond te zoeken. Lukt niet. Coureurs die langs komen, kijken verbaasd naar wat ik aan het doen ben. Het lukt niet, dus ik het rechte stuk af naar de GT-bocht. Daar kan ik mooi de hoofdtribune als achtergrond meepakken. Ook daar lig ik weer plat op de buik en gelukkig fietst iedereen om mij heen (en niet over mij heen). Rob en  een aantal anderen reageren super… Lees verder Nieuwe helm voor Rob Hartog